Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Çaybaşı İlkokulu

Telefon : 05326649423
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kahtacaybasiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Çaybaşı Köyü, Kahta ADIYAMAN
VİZYON : Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, kendine güvenen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerin çevresiyle iyi iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanarak sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı sağlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk´ün "Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak" idealine inanan, kendisi ve toplumu ile barışık, pozitif ve sosyal bilimleri sentezleyerek yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan; dolayısıyla iyi bir toplum yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretmen :3
Öğrenci :33
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :302
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 08.30-14.50
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Köy, Samsat yolu üzerinde olduğundan Samsat minibüsleriyle ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Düz arazi üzerine kurulu olan köy, Atatürk Barajı göl sahasına 2 km´lik mesafede bulunmaktadır. Kış ayları kısa sürmekle birlikte yağışlar yağmur şeklinde görülmektedir. Barajın etkisiyle iklim daha ılımandır, don olayları pek görülmez.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Adıyaman iline yaklaşık 40 km, Kahta ilçesine 20 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :